26 september 2010

2010-09-26 23.11

Det blev som jag trodde en förbannat lugnt dag när man väl var ledig och i behov av vila, lugn och ro för att klara av kommande vecka, totalt sett så är jag ledig en dag över en femton dagars period men det kommer lugna ner sig för när nästa utbildningsgrupp kommer ut så kommer man arbeta i snitt var tredje helg bara.

Klev upp vid ett tiden efter att ha försökt sova absolut så länge som möjligt. Emil Sjöholm tittade förbi en sväng då han behövde it support, slutade med att vi gick till Kjell och såg till så att han köpte Windows 7 HP 64 bitars så han slipper äckel Vista! Gick förbi donken och köpte lite gott innan vi drog upp igen och fixade installationen av Windows 7 på hans laptop.

Annars har det blivit en hel del poker spelande på Full Tilt Poker, både “cashgames”, turneringar och " sit & go’s. Poker kan verkligen få en att släppa tankarna och fokusera på annat.

Nu har jag precis lagat mat till jobbet i morgon, blev kycklingfilé å’la thaiwook med ris och en ordentlig sallad till, dubbelportion då man snäll som man är har lovat att bjuda Viktoria Nilsson på mat som tack för att hon var snäll och skjutsade mig till
Johan Sjöholm i fredags. För övrigt fem hela dagar innan vi sticker på kryssning med bl.a Johan Sjöholm, Mattias Bäckmark, Emil Sjöholm och Emelie Fyrberg.

Nu blir det Fotbollskanalen på tv4 23.45 för att sedan strippa och dejta sängen i ett par timmar, 09.00 – 17.00 måndag – fredag!

 

I'm in pursuit of happiness but im lost on the way and i need you to guide me on the right track

Inga kommentarer: