23 augusti 2010

2010-08-23 | 09.12

Kom hem ungefär vid ett tiden ifrån jobbet i natt, klockan elva ska man vara på jobbet redan igen, nog för att det ska bli skönt att slippa 00.05 passen men blev typ tio timmar mellan slut på passet igår och start på passet idag vilket innebär ingen sovmorgon och stress.

Två dagar kvar till lön, kliar ganska fint i fingrarna faktiskt och det är en hel del på listan som ska inhandlas och på onsdag/torsdag ska man laga storkok utav bara fan, har dessutom lovat Viktoria Nilsson att bjuda henne på mat på torsdag, vi kom överrens om min goda lassagne, till det funderar jag på äppelpaj gjord på en riktigt god smuldeg och en fin vaniljsås.

Annars blir det ganska lugnt under veckan, arbetar 11.30 – 18.00 måndag till fredag så man kommer bara hinna hem, laga mat till jobbet kommande dag och lägga sig i soffan innan det är dags att sova. Däremot är det bara fem dagar kvar till förfest hos Linda Siggelin med Fia Kaldma, Rebecca Grönqvist, eventuellt Kristian Pinto och en massa andra trevliga människor och ute på Hugo kommer inte bara vi på Telenor att rocka runt, rykten gör gällande att även Viasat och Bredbandsbolaget har planer på utgång, kan bli en jävligt vild helg!

Inga kommentarer: