10 juli 2010

2010-07-10 | 01.43

Veckans sista arbetsdag och sista 00.05 passet på ett tag nu vilket är väldigt tacksamt då det inte är en rolig tid att arbeta till även om vi har förbaskat roligt på jobbet i våran grupp :)

Nu är det i alla fall helg och vad händer då?
I morgon ska man åka till badhuset och blöta kroppen lite i brist på möjlighet att ta sig till någon sjö, första doppet i sjön får vänta FORTFARANDE! men i vilket fall som helst så blir det badhuset sedan hem till polaren och kika på bronsmatchen mellan Uruguay – Tyskland, kanske knäcka en öl och bara chilla järnet med lite PS3 spelande. På söndag ska jag eventuellt träffa “Killer” –Fia ;) Annars blir det nog väldigt lugnt, har laddat upp datorn med en hel drös av filmer, köpa lite godis och bara koppla av för en gångs skull.

Man märker att man har kommit in i en bra rytm när det gäller träningen, har tränat samtliga vardagar och körde ett megapass idag innan jobbet så nu blir det välförtjänt vila för kroppen i helgen sen börjar jag igen på måndag igen. Märker redan nu resultat på styrketräningen, speciellt på bröst, biceps, triceps och benpress och det är riktigt fint, nu ska det bara fortsättas så målen nås :)

Inga kommentarer: