6 juli 2010

2010-07-06 | 22.26

Då börjar sin lediga dag lida mot sitt slut och vad har man egentligen gjort idag? Gick upp lite skapligt sådär vid tio tiden och gjorde frukost innan man stack till gymmet och tränade. Annars har man bara varit hemma och chillat järnet, ätit god mat och påbörjat trilogin Twilight, har sett Twilight tidigare precis när den kom ut 2008 men har sedan missat att se del två New Moon och nu är del 3 Eclipse har kommit på bio och man planerar att se den så tänkte jag först se ettan och tvåan först så idag lade man sig bekvämt ner i soffan och njöt av del ett som är så helt underbar.

Annars har man varit över hos familjen Eriksson och spelat lite Tiger Woods 2011, kollat på Uruguay – Holland och diskuterat semester, semester som jag nämnt tidigare har tagit en hel omvändning och nu ser det ut som att man hamnar i Spanien, Alicante för att vara exakt. 11500 kr en veckas semester med flyg och hotell för 5 personer, det är fan inte illa och då var det ett riktigt fint hotell och flyg ifrån Norrköping dessutom. I sådan fall åker vi den 24e oktober, perfekt när hösten infunnit sig och kylan är på ingång.

Nu blir det lite chill innan man ska krypa ner och lägga sig, börjar i och för sig inte förens 14.50 men tänkte gå upp lite skapligt så man hinner komma till gymmet och träna lite innan man ska fixa inför jobbet och så att man hinner se del två New Moon dessutom ;)

Inga kommentarer: