28 juni 2010

2010-06-28 | 22.19

Det blev väldigt stressigt efter jobbet, trots att man hade ordnat med att man fick sluta en halvtimme tidigare då man började en halvtimme tidigare, fort som fan till 117 och byte vid Norr Tull till 113 och fort till Nya Parken för arbete på matchen mellan IFK – Ängelholm, trots att matchen i sig var mindre bra och det blev 0 poäng för IFK så hade jag fått ett brev ifrån Louis De Geer via IFK, två biljetter till valfri konsert/event på Flygeln, De Geerhallen eller Värmekyrkan och det står redan nu klart att det blir två biljetter till Sabatons konsert i Flygeln den 30e oktober, och det finns en biljett över till någon trevlig människa som vill följa med. Det bjuds på förfest hemma hos en kompis som bor 200 meter ifrån Flygeln och nästan garanterat efterfest någonstans!

Dagen har annars varit sådär, vi blev av med vårat 27776 anknytning med produkt support på jobbet då våra chefer och 2nd line tyckte att vi ringde för mycket, så självklart fick man massa samtal som faktiskt krävde hjälp som man då inte fick! Men det var bara att bita i det sura äpplet och försöka. Nu väntar en ganska soft vecka där man jobbar 08.30 – 13.30 tisdag, onsdag och fredag, 12.00 – 18.00 på lördag och söndag.

Ska laga mat här strax så man har mat till jobbet i morgon då man tänkte ta ett tungt pass på gymmet direkt efter jobbet.

Inga kommentarer: