27 juni 2010

2010-06-27 | 21.00

Var riktigt trött igår efter en tuff (men rolig) midsommarfest och ett arbetspass igår, slocknade ganska tidigt och vaknade till ljudet av ett inkommet sms på mobilen i morse, det var en inbjudan till att följa med familjen Eriksson till badhuset och då tog det fart, upp, klädde på sig och packade väskan och inom 30 minuter så var vi på väg till badhuset. Vädret kunde man verkligen inte klaga på idag, strålande solsken och en cirka 30 grader i solen, ganska lugnt med folk på badhuset och vi hade det hur trevligt och skönt som helst.

Efteråt åkte vi hem till dom där vi kikade på matchen England – Tyskland, där England rent ut sagt krossades av Tyskland. Det bjöds på lite grillat till Hammarby – Landskrona matchen dessutom, för att summera dagen så har den varit hur fett bra som helst!

Nu har man nyligen kommit hem och det blir megalugnt, ska kika på Argentina – Mexico samt fixa matlåda till jobbet i morgon och sedan blir det nog sängen för jag tänkte hinna med ett pass på gymmet innan jobbet.

Inga kommentarer: