11 mars 2010

2010-03-10 | 19.40

Vi satte oss i bilen, spände fast biltältet och pumpade upp volymen … men vi backar två timmar! Började med att jag & TobbeDSC00073 drog till Jolla (www.jolla.se) och fikade, för min del blev det som är till vänster på tallriken, en latte machiatto och en black & white med fluffsig chokladmouse med något riktigt sött och mumsigt i botten med en bit choklad på toppen. Ett spontant beslut tog oss upp till Tobbe där vi satte oss i bilen, spände fast bilbältet, pumpade upp volymen och gasade iväg mot destination Linköping och Ikea, Tobbe skulle shoppa lite grejer till sin lägenhet och så passade vi på att kolla på massor av fina tjejer, var dock inte så många ute, kanske pga skola & arbete kanske? :p

Efteråt drog vi till Burger King och åt världens meny, för mig blev det en Dubbel Wonder Whopper med Chilli Cheese och för Tobbe blev det en XXL Big King med Chilli Cheese.

Ett snabbt besök på NetonNet lagershopping fick en att inse vilken skitbutik det är, inte alls billigare än någon annan elektronik/it affär som dom påstår sig vara så vi åkte rask hem mot Norrköping och stannade förbi på Mediamarkt (Good store) och köpte en pistol tillbehör till Tobbes Nintendo Wii och åkte hem till honom och spelade Resident Evil The Umbrella Chronicles.

Efter en heldag är man nu hemma, skönt att komma hem och sätta sig i fåtöljen och koppla av, tänkte spela en pokerturnering 20.30 sen blir det väl sova kan jag tro, man är rätt seg men det har varit en grymt bra dag, thanks tobbelito a.k.a The Golfragger ;)

Inga kommentarer: