7 mars 2010

2010-03-07 | 00.53

För oss som har följt gänget i Easy Company, 2nd Battalion, 506th PIR, 101st Airborne, en serie som tagit en hel värld med häpnad, en serie som berör på alla möjliga sätt. Tom Hanks & Steven Spielberg producerar denna succé som fått högt betyg och med miljontals tittare världen över. För er som inte sett denna serie så tycker jag att ni ska göra det, ni kommer inte ångra er!

För oss som dock har gjort så kommer nu “uppföljaren” The Pacific som skildrar den Amerikanska Marinkåren under andra världskriget.

Från och med måndag kommer jag sända dokumentären med männen ifrån Easy Company, 2nd Battalion, 506th PIR, 101st Airborne som överlevde kriget. Det är en dokumentär i åtta delar och jag kommer sända dokumentären i tre avsnitt per vecka, måndag, onsdag och fredag. Avsnitten är ungefär tio minuter långa och tycker att ni ska se dom, finns inget som berör än mer än att få höra det ifrån människor som deltog i andra världskriget, män som stupat, kämpat och överlevt ett krig av startat av hat, tyranni av en ondskefull man som lurade till sig makten med en väloljad trut. Ni som röstar på Sverigedemokraterna kanske ska ta och tänka om, aldrig igen ska vi låta rösterna ifrån högern lura sig till makten. Aldrig igen ska ett folk låta sig manipuleras. Om vi har lärt oss något ifrån första och andra världskriget så borde det väl ändå vara det? Var smart, låt Jimmy Åkesson och hans parti vara årets förlorare när valet är avgjort. Sverigedemokraterna är ett farligt parti med en liten agenda och med få mål. I vilket fall som helst så hoppas jag att du tar dig tiden att kolla på dokumentären, den kommer beröra!

Inga kommentarer: