2 maj 2010

2010-5-02 | 08.27

1 Maj 2010, ett datum som sent kommer glömmas bort, av tre anledningar. Om vi börjar med med den tyngre och senare på dagen så tog Dolphins sitt välförtjänta SM Guld efter att ha vunnit med 4-1 i matcher mot Plannja, det blev lite tajt och nervöst men då drog Dolphins ifrån på slutet, helt underbart. Tidigare på dagen satte man sig i IFK Norrköpings minibuss för avfärd mot Stockhpm och Söderstadion för en tuff bortamatch mot Hammarby. Jag hade sagt inför matchen att jag trodde på förlust (årets svåraste bortamatch) men skulle vara otroligt lycklig om vi i alla fall lyckades ta en poäng, men, efter att ha gjort både 1-0 och 2-0 så kommer Hammarby tillbaks och kvitterade, först på en otroligt billig straff och sedan i slutminuterna i första halvlek. Men men 10 minuter kvar på mathen så slår han till, herr Hassani med ett vacert inlägg som slås fel så bollen seglar in över målvakten och in i det bortre krysset, helt magnifikt.

Och som om inte det vore nog så boxade Maja Strömberg hem ett SM guld i SM tävlingen hemma i Norrköping för NBK Akilles.

Nu ligger man i soffan här hemma hos David & Ellinor, precis vaknat och var tvungen att kolla nt.se och folkbladet.se för att se om allt var en enda stor dröm :)

Jag kommer stanna i Sthlm ett par dagar för en liten minisemester och nu ser det ut som dagen kan bli riktigt fin.