10 maj 2010

2010-05-10 | 20.54

Vilken underbar dag det har varit, arbetsintervjuvn gick strålande och jag ska på fortsättningsintervjuv i morgon klockan ett där jag får träffa cheferna på företaget och där dom ska få prata med oss och till slut kolla lite vad det innebär att jobba på helpdesk/kundtjänst.

Det var även seriepremiär idag och det slutade med vinst med 4-1 (1-0) efter att herrn själv fått göra 2 mål 2-0 målet och 4-1 målet, 2-0 var ett riktigt klass mål *host host* som målvakten borde tagit, frispark ifrån nästan halva planen, drar på skott för styrning i boxen men vinden “tar” tag i bollen och det ser länge ut som den ska gå över så målvakten “skiter” i att agera men strax innan målet så får bollen lust att droppa höjd och placeras kyligt i krysset :), 4-1 efter en fin passning Macke där vi kommer mot en back, får en sidledspass där jag enkelt bredsidar in den :)

Kommer hem till förvåningen att Danmark fortsätter skrälla där man idag slog USA i sudden death, helt underbart! Nu ska vi bara se Sverige göra mos av Frankrike i morgon så är jag nöjd.

Nu blir det tv en stund innan man ska sova.

 

 

 

 

I wish i could turn back time and do things diffrently, i want to change the past to make a future where you are included in my life.

Not a day goes by without that you are in my mind, i miss yoU <3

Inga kommentarer: