24 augusti 2009

Med kniven mot strupen

Två matcher kvar och seger ikväll säkrar kontraktet. Motståndet stod Real Gymnasiet för. Det blev en förvånansvärt enkel match där vi vinner med 7-0 efter fyra mål av Andreas bl.a. Jag gör utan tvivel min bästa match i Gyros tröjan på topp som ensam anfallare i en 2-3-1 uppställning. Sjunker lite lågt ibland och drar på mig markering för att mittfältarna ska kunna flytta upp lite fritt och det fungerade riktigt bra, hittade Andreas med ett par riktigt skarpa passningar som ledde till frilägen och lyckades även göra ett mål efter fin passning av Oskar, jag tar emot och drar till den direkt och målvakten är på den men lyckas enbart styra till den lite upp i kryset.

“Micke nära en "Zlatan"
Det hade kunnat stått 3-0 innan halvtid. Gyros kom i ett av sina många anfall när Oskar Karlsson slog bollen mot bortre stolpen utan att nån Gyrosspelare hann toucha utan bollen var på väg ut till inspark när Micke Andersson sprang efter och klackade, bollen gick sånär i mål men tog i ribbans överkant.”

Hela laget gör en grym insats och vi släpper inte till ett enda skott på mål! Väl kämpat och nu får vi spela kvar i näst högsta divisionen inför nästa säsong.

Mer info om matchen här

Inga kommentarer: