27 februari 2010

2010-02-27 | 15.56

Då börjar veckan leda mot slutet för att en ny vecka ska ta fart. Vad har man gjort, inte gjort under veckan som har gått?

Det mesta har handlat om OS faktiskt, många långa nätter med ingen sömn alls vissa nätter. Men förundras över vilken otrolig idrotterska Charlotte Kalla är, hon är drottning. Tre Kronor var en besvikelse och nämner det inte mer. I natt är det bronsmatch mellan Finland – Slovakien och i morgon är finalen mellan Kanada – USA, oj vilken grym match det kommer bli.

I torsdags hängde jag tillsammans med Emil hela dagen och vi var bland annat ute på MediaMarkt och kikade lite på allt som man vill ha, vi åkte förbi CityGross på vägen hem till honom och köpte sedan med oss en varsin kebabtallrik och satte oss i soffan och åt och kollade på Tigerland som jag tycker att alla ska se, grymt bra film, man kan kort och gott säga att den handlar om soldaternas träning inför Vietnamn krigen.

I går var man hemma med Johan & Emils familj för en trevlig tacokväll med ett par snapsar och öl.

Idag har det blivit lugnt, köpt mig en ordentlig godispåse inför kvällens & nattens OS tillsammans med lite Football Manager 2010. I morgon är det söndag och det lär inte bli någon fullspäckad dag med aktiviteter utan håller mig hemma och softar tills man har fotbollsträning på kvällen.

Inga kommentarer: