13 oktober 2009

Tre poäng, shopping, 100 mil = 34 timmar

Klockan 11.00 i måndags rullade vi iväg i IFK bilen ifrån kansliet med avfärd Landskrona och dagens motståndare. Färden gick bra, och vi hade roligt hela vägen och vi stannade på A6 Center i Jönköping för lunch och en fika rast i Skåne. Läget var allvarligt, näst sist och direktnedflyttning var den aktuella positionen i tabellen, tre poäng var inget annat än ett måste och IFK gör en av sina bästa matcher på länge, speciellt på bortaplan. Med både Sama & Blomma borta och Roth avstängd och Russel spelade efter att ha fått en spruta smärtstillande men kapten Arvhage och manskapet spelar underbar fotboll trots att Landskrona kanske fick hålla lite mer i boll. Resultatet 3-2 till IFK’s favör placerar laget på plats 12 i tabellen och istället för direktnedflyttning är laget nu på “säker” mark men det gäller att ta tre poäng i matchen mot Jönköping på söndag.

Efter matchen blev det snabba ryck till Scandic hotell i Helsingborg, vilket helt underbart rum man fick och frukosten, massa olika frallor, mackor med diverse pålägg, bacon, ägg, äggröra, fil & mjölk med diverse eget plock av flingor och tillbehör.

Vi åkte direkt till Ullared för lite shopping och det blev en riktigt snygg och skön vinterjacka, ett par jeans, sex snygga kaffe & te koppar, tvättmedel, sköljmedel, lite godis & läsk och 100 st värmeljus, allt för endast 648 kronor!

på 34 timmar avverkade vi cirka 100 mil, en fotbollmatch, övernattning och shopping, det är riktigt skönt att vara hemma nu.

Nu blir det tv och allmänt softande innan man går och lägger sig, Herr Andersson ska infinna sig på gymmet 09.00 i morgon för fys & rehab sen upp till IFK kansliet och hämta lite matchbiljetter till IFK Norrköping – IFK Norrköping på söndag, fritt inträde om man hämtar biljett på kansliet fram till fredag.

God natt!

Inga kommentarer: