18 december 2008

Snöbrist och solsken

Julafton är enbart sex dagar bort och jag sneglar ut mot bakgården och ser det gröna gräset, asfalten på vägen och en sol som skiner vackert, sex dagar kvar och ingen snö? WTF is going on :/ om man redan har dålig julkänsla så blir det verkligen inte lättare av att det inte är någon snö ute.
Men det är ju ett par dagar kvar så det är fan bäst för väderguden att trolla fram lite snö så julkänslan infinner sig.

Vad har annars hänt i veckan då Micke?
Det har var full fart, arbetet på Alina Systems fortsätter och går riktigt bra, haft en del jobb men detta är nog det första jobbet som man verkligen trivs på och går till på morgonen med ett leende och positiva tankar.

Jag var på julbord på IFK Norrköping arrangerat av IFK Norrköping och säkerhetsansvarige för oss publik/läktarvardar. Blev god mat, tävlingar (som jag och emil kom på andra plats på) och julklapps utbyte samt julklapp ifrån IFK Norrköping, en väldigt mysig och trevlig kväll.

Kom nyss hem ifrån Tobbe mannen, varit och besiktigat hans vackra golf :) Igår kollade vi på film och softade hemma honom, vi såg på Star Wars Clone Wars, den var helt okej faktiskt :)

Ska till jobbet om en timme så myser bara lite här hemma med winamp aktiv spelandes :) Vill tipsa om fem låtar som spelas ofta här:

Axenstar -Salvaition
Darin feat Kat Deluna - Breathing your love
Sonic Syndicate - History repeats itself
Pussycat Dolls - I hate this part
Lacuna Coil - Our truth

Blir inte så mycket mer, ska in i duschen och göra mig i ordning för att sticka till jobbet, slutar skapligt så blir ett pass på Nautilus som byter namn till Actic Fitness efter nyår =)

Inga kommentarer: