26 april 2010

2010-04-26 | 15.04

Då var man tillbaks i den stora världen i internet, efter att ha varit utan internet i cirka tre veckor har man nästan “gått på väggarna” och nafsat naglar av tråkigheter vid datorn utan internet, men nu är man tillbaks och ska försöka sammanfatta vad man har gjort under dessa veckorna :)

Vårvädret har ju infunnit sig i Norrköping och har varit tre veckor men faktiskt rätt skapligt väder, så det har blivit en del fotboll tillsammans med Matte & diverse polare. Förra helgen blev det fest tillsammans med Matte hemma hos Leo i Ljura.

Har varit i Både Västerås (Andra omgången i Svenska Cupen med IFK Norrköping) och i Assyriska för matchen i Superettan med IFK Norrköping. Ikväll väntar Borlänge laget Brage på Nya Parken och 3 poäng är att kräva!

Igår var man hemma hos Jörgen och hans familj och grillade lite gott och kollade på Detroit – Pheonix på tv och hade det trevligt.

I helgen som kommer blir det full fart, på fredag blir det en tripp till Skandiateatern för att tillsammans med Matte kolla på när hans brors band Far Out spelar, blir nog en och en annan öl plus mycket mer ;) På lördag åker man upp till Sthlm med Matte och resten av gänget i IFK för bortamatchen mot Hammarby och sedan sen lång tid tillbaks är det bestämt att man stannar kvar i ett par dagar hos David Svensson och Ellinor, kommer bli supermysigt :)

Det var väl en kortfattad sammanfattning över vad man har gjort på sistonde :)

Inga kommentarer: